06-51379934 larrymeenk@gmail.com

Coaching

Ik combineer mijn vaardigheden als coach met de technieken van Rebalancing.

Rebalancing is een unieke, allesomvattende, ‘holistische’ methode om een betere balans te krijgen tussen lichaam en geest, tussen verstand, gevoel en innerlijk.

Afspraak maken

Coaching

De meeste personal coaches werken alleen met gesprekken en misschien wat huiswerk in de vorm van opdrachten. Ik combineer mijn vaardigheden als coach met de technieken van Rebalancing. Dat zorgt voor een toegevoegde waarde.

Ook ik begin met een gesprek. Dat kan zijn in de vorm van het zoeken naar zelfinzicht met gerichte vragen, het kan ook meer meditatief zijn: “Even de ogen dicht, keer naar binnen toe en probeer je bewust te worden van je lijf.” Het doel is om uit je hoofd te gaan en ‘aanwezig’ te zijn, met je aandacht bij je lichaam te komen, bij het hier en nu.

De tweede stap kan de massagetafel zijn. Door middel van Rebalancing zorg ik voor een dieper effect, met aanraking op een dieper niveau. Zorgvuldig toegepaste Rebalancing raakt niet alleen je huid en spieren, maar ook je innerlijk.

Het resultaat ervaren de meeste mensen als verbluffend. De uitnodiging om een nieuwe richting in te slaan, ook bij mensen die volledig vastgelopen lijken te zijn, levert vaak de reactie op: “Wonderlijk, dat dit bestaat!”

Larry Meenk

Contact met Larry

Larry Meenk

Larry Meenk

 

06-51379934

larrymeenk@gmail.com

Poortstraat 32

Utrecht

Call Now Button