06-51379934 larrymeenk@gmail.com

Rebalancing jaartraining 2017 weekend 5

Datum/Tijd
Date(s) - 08/12/2017 - 10/12/2017
Hele dag

Locatie
Centrum Oostraven


JAARTRAINING HART EN ZIEL

De jaartraining bestaat uit 5 weekenden met de volgende thema’s:

Weekend 1: Inventarisatie, begrijpen waar je staat

Wat houd je bezig in je leven? Hoe ziet je ideale leven eruit? Heb je contact met jezelf? Luisteren naar de signalen van je lichaam, deze herkennen en verwoorden.

Weekend 2: De stem van je hart

Hoe herken je de innerlijke criticus? Wat leg je jezelf op? Ruimte maken voor je eigen stem. Van overleven naar leven.

Weekend 3: Belichaming

Wat kom je tegen als je meer ontspant? Uit je hoofd, in je lijf. Oefenen om je aandacht bij jezelf te houden, om belichaamd te blijven.

Weekend 4: Jij en de wereld

Wat kom je tegen in het contact met anderen? Wat is contact? Wat is aanwezigheid? Leren herkennen en benoemen wat er gebeurd als je in contact bent met een ander.

Weekend 5: Leren ontvangen

Wat gebeurt er als je ontvankelijker wordt? Mag er van je gehouden worden? Oefenen in ontvangen en jezelf open stellen. Het toestaan van liefde.

lees meer….

We werken met zelfonderzoek, lichaamswerk en actieve meditaties. Je leert het zelfonderzoek bij jezelf toe te passen en te luisteren naar de grote en kleine signalen van je lichaam. Je leert de taal van het innerlijk beter kennen en begrijpen. Je onderzoekt hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Wanneer ga je over je grens? Wanneer wordt je agenda te vol? Hoe voelt het om in contact met jezelf te zijn en wanneer raak je dat contact kwijt?

De jaartraining is geschikt voor iedereen die bovenstaande thema’s interessant vindt. Tussen de weekenden in wissel je regelmatig een sessie uit met een andere deelnemer. Dit kan life of bijvoorbeeld via Skype. Het doel is om regelmatig stil te staan bij jezelf en te verwoorden wat er gebeurt. Zo wordt het vanzelfsprekender om met jezelf in contact te blijven.

De jaartraining wordt gegeven door Erica Heijnen (www.rebalancer.nl),  Annelies Holtkuile (www.bewustinbalans.nl) en Larry Meenk.

De kosten zijn € 1975,- inclusief volpension en btw.

Data van de jaartraining

Jaartraining 2017

10 t/m 12 maart

7 t/m 9 april

9 t/m 11 juni

15 t/m 17 september

8 t/m 10 december

 

Call Now Button