Trossen los met Klank en Energie juni 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 08/06/2019 - 15/06/2019
Hele dag

Locatie
Fethiye


Innerlijk avontuur al zingend en zeilend langs de Griekse eilanden.

Gertrude van Everdingen ( muzikant / docent conservatorium muziekdidactiek / klankcoach) en Larry Meenk ( Rebalancer, coach voor Aura Reading – Healing / Energie behandelingen) organiseren in 2018 weer een 10 daagse zeilcruise van eind september t/m begin oktober . Deze zeilcruise voert u langs Griekse eilanden. Denk daarbij aan omgeving Kos en Samos of de andere kant omgeving Kos en Symi waarbij er 4 Griekse eilanden worden bezocht en er is ook ruimte om af en toe de oversteek naar Turkije te maken. Afhankelijk van de wind wordt er een keuze gemaakt.

Lekker genieten, zingen en zonnen aan dek op een z.g.  “Gulet zeilboot met daarbij de zon, de zee en de wind als natuurlijke inspiratiebron.

Een kado voor uzelf.

Het leven aan boord

Aan boord zijn een kapitein, een kok en 1 of 2 matrozen. De bemanning is de hele dag in de weer om het iedereen naar de zin te maken, de boot schoon te houden, lekker te zeilen en heerlijke maaltijden te bereiden. De privacy en sfeer aan boord zijn hun grootste zorg. Dat voelt super, al vanaf de eerste dag.
De zeilboot, waarmee echt gezeild wordt , heeft 2 persoons kajuiten met douche en toilet en is inclusief alle heerlijke maaltijden, alle drankjes koffie/thee, bier en wijn aan boord, excl. 2 of 3 diners aan land. Inclusief workshop gezamenlijk zingen met Klank en Energie en afgestemde individuele energiebehandelingen.

Turkse zeilcruise 8 t/m 15 juni 2019 route Fethiye/Fethiye langs de Lycische kust.Deze reis kenmerkt zich door de prachtige subtropische natuur, wat hogere temperaturen dan bij de Dodekanesos in oktober en prachtige archeologische en sportieve excursies.We vliegen retour op Dalaman airport en starten onze reis in een hotel met zwembad en mooie tuin waarbij we de eerste 2 dagen kunnen acclimatiseren en een begin maken ( zonder deining ) met gezamenlijk zingen met Klank en Energie en afgestemde individuele Rebalancing/energiebehandelingen. Op 2 oktober gaan we in Fethiye aan boord van onze Gulet en begint de zeilcruise. Afhankelijk van de wind wordt er een keuze gemaakt of we vanuit Fethiye in oostelijke – of in westelijke richting gaan varen.

De zeilboot, waarmee echt wordt gezeild, heeft 2 persoons kajuiten met douche en toilet en is inclusief alle heerlijke en verse maaltijden, alle drankjes koffie/thee, fris, bier en wijn aan boord. De prijs is inclusief workshop gezamenlijk zingen met klank en energie, en afgestemde individuele energiebehandelingen.

Prijs per persoon komt op € 1495,00 inclusief verblijf, eten en drinken aan boord, vlucht toeslag themareis bij minimaal 8 deelnemers.

Additionele kosten per persoon:

Toeslag garantie eigen hut € 150,00
Transferbedrag (vliegveld – boot vv) wordt nader bekend gemaakt
Reserveringskosten € 25,00
3 Diners aan land (€ 15,- a € 20,- per diner)
Optionele excursies (wordt nader bekend gemaakt)
Fooi ca. € 60,00

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Call Now Button