06-51379934 larrymeenk@gmail.com

Wat klanten vertellen

“Ik heb samen met een vriendin de workshop ‘ Mag het wat speelser ‘ in Portugal gevolgd in de lente van 2015. Ik heb genoten en veel geleerd. Larry is een warme, open docent met aandacht op de goede momenten. De lokatie was geweldig. Dat Esther zowel boel bijzonder goed bestierde als dat ze een voorbeeld-ontvager was voor de oefeningen maakte de workshop en het verblijf compleet. Echt een aanrader! ”
Kim

” Ik had spanningsklachten en heb bij Larry drie rebalancing-sessies gehad. Hierdoor heb ik mijzelf beter leren kennen. Ik heb beter leren voelen wanneer de spanning ontstaat, en kan die spanning nu beter voorkomen of weer weg laten vloeien. Larry is een prettige man die heel respectvol en gevoelig is. Wat hij doet, legt hij goed uit, zodat ik mij snel op mijn gemak voelde. Wil je jezelf (je denken, je voelen, je lichaam) beter leren begrijpen, dan raad ik je aan om eens bij Larry langs te gaan. Larry, bedankt! ”
Arie Speksnijder

” Ik heb Larry leren kennen toen ik overspannen was. Ik was een avondje in de sauna en besloot me te laten masseren. Larry vroeg of er een reden was waarom ik dat wilde en of hij wat andere manieren van behandelen mocht toepassen. Er was meteen vertrouwen en ik ben twee jaar bij Larry gebleven en ben nog verschillende keren terug gekomen. En dat doe ik weer als dat nodig is. De rust, het vertrouwen en terug bij mezelf te zijn zijn de meest belangrijke elementen van zijn behandeling. Dank daarvoor, Larry. ”
Jacomien Hordijk

Maak nu een afspraak

Openingstijden:

maandag t’m vrijdag: 09:00 uur – 17:00 uur

zondag: 14:00 uur – 21:00 uur

Contact met Larry

Larry Meenk

Larry Meenk

06-51379934

 

larrymeenk@gmail.com

 

Poortstraat 32

3572 HJ Utrecht

Call Now Button