Een rebalancingworkshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness. Een workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden.

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt.

Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Rebalancing Jaartraining: Hart en Ziel

De jaartraining bestaat uit 5 weekenden met de volgende thema’s:

Weekend 1: Inventarisatie, begrijpen waar je staat

Wat houd je bezig in je leven? Hoe ziet je ideale leven eruit? Heb je contact met jezelf? Luisteren naar de signalen van je lichaam, deze herkennen en verwoorden.

Weekend 2: De stem van je hart

Hoe herken je de innerlijke criticus? Wat leg je jezelf op? Ruimte maken voor je eigen stem. Van overleven naar leven.

Weekend 3: Belichaming

Wat kom je tegen als je meer ontspant? Uit je hoofd, in je lijf. Oefenen om je aandacht bij jezelf te houden, om belichaamd te blijven.

Weekend 4: Jij en de wereld

Wat kom je tegen in het contact met anderen? Wat is contact? Wat is aanwezigheid? Leren herkennen en benoemen wat er gebeurd als je in contact bent met een ander.

Weekend 5: Leren ontvangen

Wat gebeurt er als je ontvankelijker wordt? Mag er van je gehouden worden? Oefenen in ontvangen en jezelf open stellen. Het toestaan van liefde.

We werken met zelfonderzoek, lichaamswerk en actieve meditaties. Je leert het zelfonderzoek bij jezelf toe te passen en te luisteren naar de grote en kleine signalen van je lichaam. Je leert de taal van het innerlijk beter kennen en begrijpen. Je onderzoekt hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Wanneer ga je over je grens? Wanneer wordt je agenda te vol? Hoe voelt het om in contact met jezelf te zijn en wanneer raak je dat contact kwijt?

De jaartraining is geschikt voor iedereen die bovenstaande thema’s interessant vindt. Tussen de weekenden in wissel je regelmatig een sessie uit met een andere deelnemer. Dit kan life of bijvoorbeeld via Skype. Het doel is om regelmatig stil te staan bij jezelf en te verwoorden wat er gebeurt. Zo wordt het vanzelfsprekender om met jezelf in contact te blijven.

De jaartraining wordt gegeven door Erica Heijnen (www.rebalancer.nl),  Annelies Holtkuile (www.bewustinbalans.nl) en Larry Meenk.

De kosten zijn € 1975,- inclusief volpension en btw.

Data van de jaartraining

Jaartraining 2018 – 2019

13 t/m 15 april (losse workshop /kennismaking workshop)

14 t/m 16 september (losse workshop /kennismaking workshop)

12 t/m 14 oktober (Start jaartraining Hart en Ziel)

14 t/m 16 december

1 t/m 3 februari

15 t/m 17 maart

31 mei t/m 2 juni  (laatste weekend Hart en Ziel)

De weekenden zijn van vrijdag 19.30 uur tot zondag 16 uur en worden gegeven in centrum Meeuwenveen in Havelte (Drenthe).
De kosten zijn € 395,- inclusief volpension, cursusmateriaal en btw.
De accommodatie in Meeuwenveen bestaat uit twee- en driepersoons kamers. In een aantal driepersoons kamers is een scheidingswand aangebracht voor de privacy.
Voor een 1 persoonskamer wordt een toeslag van € 20,- per nacht gerekend, dus € 40,- per weekend. Deze kamers zijn beperkt beschikbaar.
Je kunt je opgeven per mail, ericaheijnen@rebalancer.nl, telefoon 038-4529663 of via het aanmeldformulier.

Contact met Larry

Larry Meenk

Larry Meenk

06-51379934

 

info@larrymeenk.com

 

Poortstraat 32

3572 HJ Utrecht

Call Now Button

"Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrieven ontvangen?"

"Schrijf je dan hier in"

Ik houd zelf ook niet van spam, dus ik stuur je maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar.

 

Larry Meenk

Hartelijk dank voor je aanmelding! Je ontvangt nu een email in je inbox waarmee je je aanmelding kunt bevestigen.