Rebalancing Workshop

Het is fijn om gewoon jezelf te kunnen zijn. We kennen allemaal momenten van ontspanning, flow en het gevoel dat alles goed is zoals het is. Wat staat er in de weg om in contact met jezelf te blijven? Wanneer verlies je dat? Door middel van een workshop leer je beter naar je lichaam en gevoel te luisteren. Wanneer spreekt je hart en wanneer is het de innerlijke criticus?

Op allerlei momenten zijn we gespannen. Meestal proberen we ons hier uit te worstelen. Een betere manier is om er bij stil te staan, het te onderzoeken en doorvoelen.

Een rebalancingworkshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness. Een workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden.

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt.

Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Alle workshops  worden gegeven door Erica Heijnen, Annelies Holtkuile en Larry Meenk.

Data van de losse workshops

 

kijk voor actuele data in de aktiviteiten-agenda

Praktische informatie

De weekenden zijn van vrijdag 19.30 uur tot zondag 16 uur en worden gegeven in centrum Meeuwenveen in Havelte (Drenthe). De kosten zijn € 395,- inclusief volpension, cursusmateriaal en btw.

De accommodatie in Meeuwenveen bestaat uit twee- en driepersoons kamers. In een aantal driepersoons kamers is een scheidingswand aangebracht voor de privacy. Voor een 1 persoonskamer wordt een toeslag van € 20,- per nacht gerekend, dus € 40,- per weekend. Deze kamers zijn beperkt beschikbaar.

Je kunt je opgeven per mail, ericaheijnen@rebalancer.nl, telefoon 038-4529663 of via het aanmeldformulier.

Larry Meenk

Contact met Larry

Larry Meenk

Larry Meenk

 

06-51379934

info@larrymeenk.com

Klaverstraat 79

3572 VC Utrecht

"Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrieven ontvangen?"

"Schrijf je dan hier in"

Ik houd zelf ook niet van spam, dus ik stuur je maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar.

 

Larry Meenk

Hartelijk dank voor je aanmelding! Je ontvangt nu een email in je inbox waarmee je je aanmelding kunt bevestigen.