Innerlijk avontuur al zingend en zeilend langs de Griekse eilanden.

Gertrude van Everdingen ( muzikant / docent conservatorium muziekdidactiek / klankcoach) en Larry Meenk ( Rebalancer, coach voor Aura Reading – Healing / Energie behandelingen) organiseren regelmatig  een 7 of 10 daagse zeilcruise. Deze zeilcruise voert u langs Griekse eilanden. Denk daarbij aan omgeving Kos en Samos of de andere kant omgeving Kos en Symi waarbij er 4 Griekse eilanden worden bezocht en er is ook ruimte om af en toe de oversteek naar Turkije te maken. Afhankelijk van de wind wordt er een keuze gemaakt.

Lekker genieten, zingen en zonnen aan dek op een z.g.  “Gulet zeilboot met daarbij de zon, de zee en de wind als natuurlijke inspiratiebron.

Een kado voor uzelf.

Actuele data

Kijk voor de actuele data in de aktiviteiten-agenda

Het leven aan boord

Aan boord zijn een kapitein, een kok en 1 of 2 matrozen. De bemanning is de hele dag in de weer om het iedereen naar de zin te maken, de boot schoon te houden, lekker te zeilen en heerlijke maaltijden te bereiden. De privacy en sfeer aan boord zijn hun grootste zorg. Dat voelt super, al vanaf de eerste dag.

De zeilboot, waarmee echt gezeild wordt , heeft 2 persoons kajuiten met douche en toilet en is inclusief alle heerlijke maaltijden, alle drankjes koffie/thee, bier en wijn aan boord, excl. 2 of 3 diners aan land. Inclusief workshop gezamenlijk zingen met Klank en Energie en afgestemde individuele energiebehandelingen.


REIS 1 – 1 week

Griekse zeilcruise “Trossen los met Klank en Energie” van 2 juni t/m 9 juni 2018 route Bodrum/Leros – Samos/Kusadasi.

We gaan in Bodrum (Turkije) aan boord van onze Turkse Gulet en steken daarna over naar het Griekse eiland Leros waar onze Griekse eilanden cruise start. De ervaring leert dat deze omgeving, de Dodekanesos, rijk is aan sfeervolle en kleurrijke Griekse plaatsjes, gezelligheid, prachtige baaien en antiek opgravingen. We maken leuke uitstapjes op verschillende Griekse eilanden. Afhankelijk van de wind zijn dat Leros – Lypsi – Arki – Fourmi en Samos.

We eindigen onze cruise in Kusadasi en kunnen vanuit daar indien er voldoende interesse is mogelijk de excursie naar de oude stad Efeze maken. In de oudheid een grote Ionische haven en handelsstad aan de westkust van Klein Azië. Voor velen een absolute cultuurhistorische hoogtepunt!

De zeilboot, waarmee echt gezeild wordt , heeft 2- persoons kajuiten met douche en toilet en is inclusief alle heerlijke maaltijden, alle drankjes koffie/thee, bier en wijn aan boord en excl. 2 diners aan land. De prijs is inclusief workshop gezamenlijk zingen met Klank en Energie en afgestemde individuele energiebehandelingen.

Prijs per persoon komt op € 1395,00 inclusief verblijf, eten en drinken aan boord, vlucht en toeslag themareis bij minimaal 7 deelnemers.

Additionele kosten per persoon:

Visum Turkije € 25,00
Transferbedrag (vliegveld- boot vv) wordt nader bekend gemaakt
Toeslag Griekenland inklaringskosten EU € 100,00
Reserveringskosten € 25,00
Toeslag garantie eigen hut € 150,00
2 Diners aan land ( €15,- a €20,- per diner)
Optionele excursies (wordt nader bekend gemaakt)
Fooi ca. € 60,00


REIS 2 – 10 dagen

Turkse zeilcruise 30 september t/m 9 oktober 2018 route Fethiye naar Bodrum langs de Lycische kust.

Deze reis kenmerkt zich door de prachtige subtropische natuur, wat hogere temperaturen dan bij de Dodekanesos in oktober en prachtige archeologische en sportieve excursies.

We vliegen op Dalaman airport en starten onze reis op 30 september aan boord van ons zeilschip. Dan begint de zeilcruise. Afhankelijk van de wind wordt er ter plekke een keuze gemaakt hoe we naar Bodrum gaan varen. Op de route naar Bodrum komen we onder andere langs Dalyan – Cnidos – Bozburun – Datça  en Kaunos.

De zeilboot, waarmee echt wordt gezeild, heeft 2 persoons kajuiten met douche en toilet en is inclusief alle heerlijke en verse maaltijden, alle drankjes koffie/thee, fris, bier en wijn aan boord. De prijs is inclusief workshop gezamenlijk zingen met klank en energie, en afgestemde individuele energiebehandelingen.

Prijs per persoon komt op € 1495,00 inclusief verblijf, eten en drinken aan boord, vlucht toeslag themareis bij minimaal 7 deelnemers.

Additionele kosten per persoon:

Toeslag garantie eigen hut € 150,00
Transferbedrag (vliegveld – boot vv) wordt nader bekend gemaakt
Reserveringskosten € 25,00
3 Diners aan land (€ 15,- a € 20,- per diner)
Optionele excursies (wordt nader bekend gemaakt)
Fooi ca. € 60,00

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Contact met Larry

Larry Meenk

Larry Meenk

 

06-51379934

info@larrymeenk.com

Poortstraat 32

3572 HJ Utrecht

"Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrieven ontvangen?"

"Schrijf je dan hier in"

Ik houd zelf ook niet van spam, dus ik stuur je maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar.

 

Larry Meenk

Hartelijk dank voor je aanmelding! Je ontvangt nu een email in je inbox waarmee je je aanmelding kunt bevestigen.