top of page

Over Larry

Mijn naam is Larry Meenk (1966). Mijn praktijk voor Lichaam en Bewustzijn is gevestigd in de wijk Wittevrouwen in Utrecht. Ik woon sinds 2002 samen met mijn partner Ineke in deze mooie wijk.

Tot 2008 heb ik in het bedrijfsleven bij een aantal grote bedrijven en instellingen gewerkt in de functie van HRM adviseur. In deze organisaties kwam ik steeds mijn grote belangstelling en nieuwsgierigheid voor de mens en zijn drijfveren tegen. 

In de zomer van 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met Rebalancing. Hierbij werd ik gegrepen door de aandacht die er is voor de totale mens.

Larry-Meenk-in-de-zon.jpg

Waarom Rebalancing?

Mijn fascinatie voor Rebalancing is ontstaan omdat het mij geholpen heeft mijn contact met mijn binnenwereld te herstellen.

Voor rebalancing was ik zeer actief en maakte lange werkdagen en stond altijd aan. Ik was vaak met mijn aandacht naar de buitenwereld, de ander, gericht. Het vinden van de 'uit-knop' was voor mij niet mogelijk. Grenzeloos gedrag en altijd maar doorgaan. Rebalancing was indrukwekkend omdat het mij richting gaf om te vertragen en naar binnen te kijken. Te ervaren wat 'het' allemaal met mij deed.

Link naar Rebalancing centrum: https://rebalancing.nl/

Aan de hand van een inleidend gesprek, waarin je vertelt wat je beweegt en waaraan je wilt werken, overleggen we wat de mogelijkheden zijn. We gaan hierbij altijd uit van wat actueel en urgent is. 

Om je proces voldoende diepgang en continuïteit te geven is het zinvol om minimaal 5 keer te komen. De 5e sessie evalueren we wat er veranderd is en wat nog om aandacht vraagt. 

Een Rebalancingsessie duurt twee uur.

Hoe ziet een sessie eruit?

bottom of page